Om Researcheren

Nysgjerrighet preger livet for mange av oss. Nå i 2019 er det aller meste å finne rett ved fingertuppene våre ved hjelp av Google. Men er all informasjon som kan finnes like faktabasert? Det korte svaret er nei. Likevel bør vi fortsette å lete etter ny informasjon, det definerer oss faktisk som mennesker.

Jeg er ei voksen dame nå. Gammel nok til å huske tiden hvor vi måtte til bibliotekene for å finne ut av ting. Etter som tiden har gått har det blitt enklere å finne informasjon, men å sortere ut svada fra det nyttige er blitt vanskeligere. Vi bombarderes med alt mulig fra hele verden.

Min bakgrunn er ren nysgjerrighet og lang tid som et menneske som elsker å få ny kunnskap. Har plukket opp mye svada underveis og selvsagt noe med nytteverdi. Litt fra min erfaring som skribent, designer, fotograf, osv vil sikkert vise seg her på sidene. Forhåpentligvis kan jeg også bruke litt av utdannelsen som journalist, men ikke forvent godt skrevne artikler, her blir fokuset å få fram at de fleste saker har mer enn to sider.