Grønn torsdag-black friday

Grønn torsdag, jeg elsker den.
Igår juksa jeg litt, på jobb skulle det være grønn torsdag idag, men jeg har fri. Derimot så var det min jobb å pakke fram klær og sko til dagens byttedag. Resultatet ble «ny» sommerjakke, en pen topp, et par nesten ubrukte sko og lykken over alt, en cardigan i tykk bomull. Den siste er omtrent umulig å finne og er man allergisk mot syntetisk så er valgmulighetene få og ekstremt dyre.
Alt helt gratis til og med.

I ettermiddag er det tur på bruktbua i nabolaget. Alle inntektene Unny får inn går til en ideell stiftelse som hjelper jenter. Brukte ting og tang, pluss kaffe og vafler. Der legger jeg med glede igjen penger, om jeg finner noe jeg trenger eller tror jeg trenger.

Men imorra skal handelsstanden ikke få ei krone av mine penger. Unntak for mat i matbutikken selvfølgelig. For fredag er fast handledag uansett. Mine ben og det stakkars hodet mitt skal få slippe den traumatiske opplevelsen det er å gå i shopping køer på flere mil. Støy og bråk trenger ikke hodet, kanskje jeg setter meg rolig ned med et glass vin og ser på kaoset, om det finnes et passende sted, mens jeg venter på bussen hjem.

Black cat
Black cat, en black friday er det ikke mulig å ta bilde av uten å være med på det. Et menneskehav i fullt kaos kanskje? Ikke meg nei.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s