Hvem er Researcheren?

Jeg er kvinne født i 1968, med allsidig erfaring og stor nysgjerrighet. Det som har preget livet mest er nok nettopp denne trangen til å finne ut nye ting, aller helst erfare det sjøl også. Men når det ikke kan erfares så kan det ihvertfall undersøkes nærmere.

Noen påstår at jeg er en smart kvinne, mulig de har rett, jeg har bygget opp med ganske så mye informasjon i løpet av over tredve år som voksent og selvstendig tenkende menneske. Nå påstår jeg sjøl at hukommelsen er på null, så da blir dette nettstedet her min reservehukommelse.

Erfaringer fra mange ulike yrker, interesser og utdanning gjennom årene har jeg. Men det som kanskje er mest verdt er at jeg i 8 år har bodd på ei øde øy på trøndelagskysten, i et hus uten innlagt vann og strøm. 20 minutter (i godt vær) til naboøya hvor det var litt sivilisasjon. De 8 årene har satt et sterkt preg på meg og ga meg verdifull innsikt i en annen type tankegods enn et liv i by kunne gjort.

Hva som kommer til å dukke opp på disse sidene her aner jeg ennå ikke. Dog kan love at all informasjon blir underbygget av fakta så sant det lar seg gjøre. Jeg vil også poste linker til steder jeg finner informasjonen. Noe av journalistikkstudiene har klart å feste seg i hjernen 😉 (er ikke helt teflon ennå).

Og husk: En sak har alltid minst to sider, ofte mange flere

mvh Cassandra

Fra paradisøya Risøy i Fro9

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s